Продовжуємо розвивати співпрацю між університетами

Сьогодні, 4 листопада, ректори Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда та Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко під час робочої зустрічі підписали угоду про співробітництво між обома закладами вищої освіти та обговорили основні напрямки партнерства.

Зокрема, йшлося про запровадження нових форм співпраці у науковій, освітній та інноваційній діяльності. Проведення спільних наукових форумів, фундаментальних і прикладних наукових досліджень у різних наукових сферах, видання спільних навчально-методичних посібників, партнерська участь у проєктах – це далеко не повний перелік напрямків двостороннього партнерства. 

Під час розмови ректори обох університетів відзначили важливість такої співпраці, адже науковці Прикарпатського національного університету та Черкаського національного університету мають багаторічний досвід та потужні наукові школи.

На завершення зустрічі ректор Ігор Цепенда отримав від свого колеги в подарунок авторську книгу про Черкащину та пам’ятний сувенір. Ігор Євгенович у своєю чергу вручив Олександру Черевку картину, виконану нашими викладами-митцями.