Благодійний турнір університету з міні–футболу

8 листопада в залі університетського спортивного комплексу «Олімп» розпочався турнір з міні-футболу серед збірних команд факультетів та інститутів ПНУ. Загалом 17 команд, в тому числі збірна команда викладачів. Цей турнір є традиційним. Але цього року його учасники вирішили зібрати кошти на підтримку військових з Прикарпаття, котрі зараз на передовій боронять Україну. Організатором спортивного заходу виступила первинна профспілкова організація студентів нашого університету.

«Мінімальний внесок кожної команди для участі у турнірі складає 2 тисячі гривень. Всі зібрані кошти ми перерахуємо на рахунок координаційного Центру допомоги військовим Прикарпаття «SaveUkraineNow», – зазначив голова профкому студентів ПНУ Назарій Дюк.

«Це добра ініціатива, адже вона спрямована на допомогу нашим землякам у ЗСУ. Нічого кращого немає аніж спорт, який дозволяє усім нам, з одного боку бути здоровими, а з іншого боку формувати командну атмосферу і командний дух, в якому сильні всі ми і наш Університет», – зазначив ректор університету Ігор Цепенда, відкриваючи турнір.

По завершенні урочистої частини турніру перші матчі зіграли 4 команди. Ігри триватимуть впродовж кількох днів. За підсумками команда-переможниця буде нагороджена перехідним кубком університетського турніру з міні-футболу. Команди-призери отримають пам’ятні кубки, а всі учасники — грамоти та медалі.