PROBASS HARDI провів благодійний концерт в ПНУ

1 грудня у Прикарпатському національному університеті відбувся концерт гурту PROBASS HARDI. Це автори треків “Доброго Вечора Ми з України”, “Козаки Йдуть”, “До Бою”, що зібрали десятки мільйонів переглядів та надихнули сотні тисяч людей на створення тік-токів.

«Дякуємо вам за те, що ви з нами і робите таку неймовірно важливу справу для наших захисників. Бажаємо вам продовжувати цю справу і далі», – зазначив у вітальному слові проректор з науково-педагогічної роботи Прикарпатського університету Едуард Лапковський.

Концерт було проведено на благодійній основі. Вдалося зібрати 6 000 грн, які гурт переведе на потреби ЗСУ. Музиканти у такий спосіб підтримують молоде покоління України і разом допомагають українській армії. З 10 листопада вони виступають у різних університетах нашої країни.

PROBASS HARDI у свою чергу подякували усім присутнім, а особливо студентам Прикарпатського університету, які продовжують навчатися в Україні в умовах війни: «Це безцінна позиція. Дякуємо за те, що ви продовжуєте відбудовувати Україну всіма своїми силами та кроками, які б вони маленькими чи великими вони не були. Зараз це дуже важливо. Завдяки такій молоді на нас чекає щасливе та мирне майбутнє».

Захід ініційовано навчально-науковим центром студентського розвитку Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

  • PROBASS HARDI